Новини

Сигурност във време на криза и рецесия

23 април 2020

Всички икономически анализатори са единодушни, че сме в период на криза, а след нея се очаква и рецесия, която ще бъде по-тежка от тази в 2008 година или може би и от тази през 1929 година.

Независимо от обстоятелствата компаниите трябва да се подготвят да посрещнат икономическите реалности, а нашата цел е да ви помогнем, с въпросите касаещи сигурността на вашата собственост.

 

Увеличение на престъпността

Във време на рецесия, висока безработица и не особено високи заплати увеличението на престъпността е съвсем сигурно. Престъпленията срещу обекти, собственост и хора ще се увеличат и компаниите трябва да са готови за този негативен ефект.

Можете да се подготвите за тези събития, като помислите как да отреагирате на тях и да сте сигурни, че собствеността ви е подсигурена и защитена.

 

Жива охрана

Често за охрана на складове, магазини, заводи и т.н. икономически обекти се наема фирма за сигурност, която осъществява охраната, чрез хора, които са на място. За съжаление по време на криза компаниите трябва да пестят максимално средства, от много различни пера на бюджета и замяната на живата охрана с модерно видеонаблюдение, в реално време, е един от начините не само да модернизирате вашата сигурност, но и да спестите пари. Новите технологии винаги заменят старите методи и сега е един добър момент да предприемете такива действия.

 

Видеонаблюдение или видеоверификация?

Повечето хора търсят в Гугъл услуги за видеонаблюдение и без особено да размислят поръчват най-евтината подобна услуга. Разбира се спестяването на пари е доста приятно, особено, когато те липсват, но не и когато това е компромис със сигурността на вашата къща, завод, магазин и т.н.

Повечето компании предлагат на пазара съвсем евтини услуги като „видеоверификация“, което представлява реакция и наблюдение на обекта, когато там е сработила аларма. По този начин един оператор в контролен център може да се грижи за стотици камери и обекти, което позволява да се дава ниска цена.

Нашите услуги представляват постоянно и непрекъснато видеонаблюдение, така че можем да реагираме на дадени криминални събития, даже преди те да са се осъществили, когато сме забелязали съмнителни субекти около охраняемата област.

Повече детайли по услугата видеоверификация можете да намерите тук.

 

Как да оценим нашата сигурност и нужди?

Компанията ни оказва услуги по консултация за оценка на вашите нужди – какви са те, как може да се оптимизират разходите за сигурност, дали да се смени и как живата охрана, колко камери са ви необходими, в кои точки, за да покрият цялата охраняема зона и т.н. На тази база можем да ви изготвим индивидуална оферта, която е „ушита“ специално за вас и съответно и цената е направена така, че да бъде изключително точна и ефективна.

 

Обобщение

Сигурността във време на криза е от значение за вашето спокойствие и собственост. Тя може да бъде на приемлива цена, благодарение на новите технологии, софтуер и компаниите, които предоставят специализирани, в тази област, услуги. Ако услугата е направена точно за вас, за вашият обект, за вашата компания, за вашите потребности, а не е стандартна ширпотреба, която обхваща голям диапазон от компании, с техните потребности, това ще ви гарантира, че имате най-доброто, на най-ефективната цена.

Нашият търговски отдел ще се радва да отговори на вашите въпроси, а също така може да ни пишете на контактите в сайта.

 

Александър Софрониев,

СЕО, Livewatch