Новини

LiveWatch пусна новия си сайт. Какво ви предлага той?

2 март 2020

Не искам да бъда банален, но компанията ни ясно осъзнава, че живеем в света на дигиталните технологии, интернет на нещата и онлайн свързаността. Работата във всички сфери на услугите, към които спада и видеонаблюдението и сигурността, които предлагаме, все повече зависи от новите технологии, които разработваме или внедряваме в нея.

Затова и преди няколко месеца стартирахме проект, за нов сайт на LiveWatch, който да бъде удобен, полезен и приятен за нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Със задачата натоварихме професионалистите в уебдизайна и програмирането от Tralalink, а за маркетинговата страна на проекта се погрижиха от Red Lemon Marketing.

Сега новият сайт работи за вас, но по-интересно е, какви полезни и удобни неща ще може да ви предложи:

Специално за сайта разработихме нова секция от Често задавани въпроси. Знаем, че това е полезно място, където не просто да сложим няколко банални въпроса, копирани от различни сайтове, но да можем кратко и точно да отговорим на всички ваши предварителни въпроси, за да не се налага да търсите в Интернет или по телефона отговор на тях. Надяваме се това, да улесни вашите решения.

По тези въпроси ще работим постоянно, за да ги допълваме и осъвременяваме спрямо вашите нужди.

 

Статии и Новини

Нашето намерение е в тази секция да пускаме по-широка информация, която отново да бъде полезна и любопитна за нашите потребители. Всяко нещо, което се нуждае от по-детайлно разяснение ще намира място тук и се надяваме тези статии да ви донесат добро разбиране за услугите, които ви предлагаме.

Също така тук ще присъстват и Случаи от практиката, които, във възможни детайли, да ви дават директна представа за внедряването на наши услуги в различни обекти, които охраняваме. Тук ще имаме проблеми от гледна точка на сигурността, но ще се стараем да даваме всички възможни подробности, които няма да накърняват сигурността на клиентите ни.

 

Ползваемост на сайта

Ползваемостта на сайта, как посетителите ни комуникират с него е тема, на която специално отделихме внимание. Вашата бърза и лесна ориентация ни гарантира, че няма да бъдете затруднени с намирането на необходимата информация на сайта ни.

 

Други интересни неща

За кого са предназначение нашите услуги, как функционират нашите услуги, какви са ползите, силните страни и ефективността им за бюджета – всичко това са неща, които можете да намерите бързо още на първа страница, за да не губите време и усилия.

 

Ако има още въпроси, на които можем да отговорим – нашият търговски отдел е на ваше разположение, за да уточним всички ваши детайли и нужди, в сферата на сигурността.

 

Александър Софрониев,

СЕО, LiveWatch

 

Евгений Петров,

Маркетинг директор,

Ред Лемън Маркетинг