Услуги

На всеки няколко минути става по едно нападение над жилище. Готови ли сте да защитите собствеността си?

Ние знаем, че искате най-добрата охрана, независимо дали желаете да защитите своя единствен дом или сте мениджър на многофамилен комплекс. Трябва да се предотвратят най-различни видове престъпления. Затова често се прибягва до услугите на жива охрана. Това обаче невинаги е най-доброто решение. Охранителите са скъпи, не могат да бъдат нявсякъде едновременно, а още по-лошото е, че понякога са част от проблема. И поради естеството на работата си често са изложени на риск, което увеличава излишно вашата отговорност. Друго популярно решение е инсталирането на камери. Но каква е ползата от тях, ако никой не ги гледа и едва постфактум установявате, че е извършено престъпление?

За щастие, ние предлагаме много по-ефективно и икономично решение – дистанционно видеонаблюдение от нашия мониторингов център! Само от LiveWatch.

Посегателството над автомобил е най-често срещаното престъпление у нас. Имате ли решение за вашата автокъща?

Вашата стока е скъпа, а е постоянно навън с лесен достъп за престъпниците. Тя е изложена на непрекъснат риск, особено през нощта. Много бизнеси като Вашия се обръщат към охранителни фирми или наемат собствени пазачи, но това е толкова скъпо и често – ненадеждно. А и нимя искате гардовете, които сте наели, да са постоянно изложени на риск? Имате ли нужда от такава отговорност?

Ние имаме икономично, надеждно и интелигентно решение за Вас – LiveWatch осигурява денонощно видеонаблюдение в реално време.

Кражбите на метали, машини и оборудване костват ежегодно милиони на бизнеса. Вашите кричини обекти заслужават най-добрата охрана, нали?

Електроцентралите, трансофрматорите и преносната мрежа, например, са основна цел на крадците на метали. А Вие най-добре знаете, че цената на посегателството над тях е дори много по-голяма от себестойността на откраднатите материали. Разходи за ремонт, щети за бизнеса, потенциална опасност от инциденти – всичко това увеличава Вашата отговорност. Оградите, предупрежденията и камерите, които никой не наблюдава отдавна не са пречка за злосторниците. Затова не искате да разчитате само на късмета си, нали?

LiveWatch предлага най-доброто възможно решение – денонощно видеонаблюдение от нашия ултрамодерен мониторингов център.

Кражбите от обекти в строителството са в челото на класациите по брой престъпления годишно. Нямате нужда да попаднете в тази статистика, нали?

Всеки строителен обект е като магнит за престъпниците – толкова много изкушения на едно място! Метали, строителни материали, машини и оборудване – всичко това е като златна мина за злосторниците. И всеки предприемач ще признае, че никога не може да разчита изцяло на живата охрана. Пазачите почти винаги са неефективни и тяхното присъствие е формално. Те рядко могат да се справят с крадците, а работната им етика е на незавидно ниво.

Затова сме сигурни, че LiveWatch има най-добрия отговор на този проблем – денонощно наблюдение на Вашия строителен обект с почти нулево време за професионална реакция. При това на много по-разумна цена.

Ритейл-бизнесът всяка година губи милиони от крадци и непочтени служители. А Вие колко сте готови да загубите?

Охраната и наблюдението са от основно значение за търговските обекти. като мениджър на такъв обект, защитата на вашата собственост, стоките ви, служителите и клиентите е от фундаментално значение за Вас. Мнозина избират жива охрана, но крадците могат да бъдат особено изобретателни и трудни за хващане, особено в посещаваните магазини. Други решават да заложат на камерите за наблюдение, но каква е ползата от тях, когато престъплеието е станало преди няколко часа и злосторниците отдавна са напуснали обекта Ви безпрепятствено?!

Когато става дума за охрана на магазини, най-ефективното и комплексно решение е наблюдение в реално време от LiveWatch. Нашите оператори работят за Вас и Вашия бизнес!

Най-големите щети са причинени в първите 5 минути след проникване в обекта Ви. Имате ли решение за охрана, което гарантира, че ще реагирате навреме?

Фабриките, складовете, заводите и другите индустриални имоти имат нужда от ефективна охрана, която предотвратява всякакви псоегателства над собствеността, като в същото време запазва безопасността на работниците и служителите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. И понеже най-големите щетисе причиняват в първите 5 минути след проникване във Вашата собственост, Вие имате много малко време идентифицирате, отговорите и уведомите властите за опасността, преди да е станало късно. Вероятно сте се убедили, че живата охрана на място е скъпо и неефективно решение, както и видеокамерите, които никой не следи.

За щастие, LiveWatch предлага за Вас най-доброто решение – наблюдение в реално време на Вашия обект, както и прецизна процедура за навременна реакция и предотвратяване на щетите.

Насилието в учебните заведения е все по-серизен проблем у нас. Правите ли най-доброто за безопасността на вашите ученици, преподаватели и служители?

Ако сте училищен администратор, първата и най-важна Ваша грижа е сигурността на учениците. Дали става дума за насилие, кражби или просто непсазване на училищния ред, охраната е от жизненоважно значение за Вас. натоварени с тежката задача да следят за толкова много възможни престъпления, училищата разчитат на жива охрана. Тя обаче често е неефективна, бавна и непсособна да се справи с проблемите. Ако пък сте инсталирали камери, каква е ползата от тях, след като белята вече е станала?!

LiveWatch има решение за вас – дистанционно видеонаблюдение в реално време, Така ще сте готови да предотвратите в зародиш всеки проблем.