ЧЗВ

Livewatch е иновативна компания, която предлага 24 часов видеомониторинг на живо. Нашата задача е да наблюдаваме в реално време вашите обекти, чрез камери за видеонаблюдение в реално време. По този начин във всеки един момент ние виждаме целия обект и знаем какво се случва. Така можем да осигурим най-адекватната реакция срещу посегателства.

Услугите на LiveWatch са предназначени за широк кръг от потребители – малки, средни и голями компании, частни лица. Сред нашите клиенти има заводи, складови бази, офиси, магазини и къщи на частни лица. Услугата, която ви предоставяме е с неограничен кръг от потребители и тя похдожда за всеки, който иска да осигури по-голяма сигурност на своята собственост, на по-ефективна цена. Повече информация можете да видите на нашата продуктова подстраница.

Видеонаблюдението е модерна охранителна услуга. Служителите в нашия мониторинг център постоянно следят всички камери на обектите, които охраняваме. Софтуер проверява вниманието и съсредоточеността на служителите. Те не се отвличат, разхождат, заспиват, за разлика от възрастните хора, които в повечето случаи охраняват вашата собственост.

Нашите услуги предоставят по-модерна, по-сигурна среда и защита на вашата собственост. Всяка по-модерна и иновативна услуга съответно е и по-ефективна ценово за вашия бюджет. Технологиите и софтуера напредват с огромни стъпки и правят всички услуги по-ефективни и достъпни за хората и компаниите. Обадете ни се, за да обсъдим вашите нужди.

Служителите ни всяка секунда следят видеокамерите, които инсталираме. Тези функции се дублират и от софтуер. Систамата ни предупреждава за подозрителни действия, още преди те да са извършени и операторът превключва цялото си внимание на съответния обект. Когато операторът е сигурен, че става въпрос за злоумишлени действия, той незабавно извиква патрул на СОТ, а ако ситуацията го налага и полиция. По този начин патрулът на СОТ ще е на обекта, много преди СОТ системата да се задейства. Същевременно веднага известяваме и собственика, за случващото се.

Преди да подпишем договор ние правим одит, анализ на вашия обект. Ще намерим слабите места в сигурността на обекта, потенциални „слепи“ зони, които да наблюдаваме, ще съгласуваме работното време на обекта, спецификите на бизнеса, хората, които имат работа там и т.н. С течение на времето нашите оператори, които имат дългогодишен опит в наблюдението и разпознават още първите признаци за потенциално престъпление ще научат всеки детайл на бизнеса ви и ще станат невидима, но винаги будна част от вашия екип.

Тази услуга се предлага от много охранителни фирми и представлява така наречената „видеоверификация“. Това означава, че когато на обекта се задейства детектор, автоматично в мониторинговия център се показва камера в близост до този детектор, за да се види какво го е задействало. Проблемът тук е, че оператора в мониторинговия център не наблюдава обекта в реално време, а само когато получи аларма от СОТ системата. Проблема при този тип охрана е, че за нас хората, които сме от бранша със системи за сигурност, ни е известно как може такава система да бъде заобиколена лесно. А след като ние знаем как става това, защо и един престъпник да не може да се добере до такава информация? При нашата услуга наблюдението не е само при аларма от СОТ система. Ние дори нямаме нужда от СОТ система. Ние наблюдаваме на живо – 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нашето наблюдение няма как да бъде заобиколено, защото наблюдаваме в реално време.

За нас удовлетвореността на клиентите ни е от първостепенно значение. Още от първия момент, в който станете наши клиенти, ще получите изключително коректно отношение. Нашите оператори ще виждат всичко във вашия обект и ще ви уведомяват, ако забележат нещо нередно.

Първо трябва да се свържете с нас, за да ни обясните накратко спецификите на вашия обект и бизнес. После при вас ще дойде наш представител, за да направи оглед, анализ и препоръки. След това ще получите конкретна оферта от нас.

Ако имате изградена система за видеонаблюдение можем да ползваме нейните камери или ще направим препоръка. Ако нямате подобна система ще ви помогнем да я изградите и ще ви препоръчаме оптимална техника. Отделно трябва да имате сигурна интернет връзка. Ще направим анализ на вашата и отново ще ви дадем препоръки, ако е необходимо.

Трябва да имате договор със СОТ реагираща компания – ако настане събитие, което застрашава вашата собственост ние ще трябва да се обадим на вашата СОТ компания. Относно СОТ сигнализация – можете да имате такава или да нямате, това не е от значение за нашите услуги.

Всяко решение по сигурността на всеки различен обект е индивидуално. Няма как да дадем точна цена за всеки възможен казус, затова е най-добре да ни се обадите, за да можем да чуем повече детайли за вашия обект и да ви дадем приблизителна цена, а след направен оглед ще може да получите и детайлна такава. Все пак, приблизителната цена за една, непрекъснато наблюдавана камера е около 150 лв. на месец. Минималният обем камери е 8 броя, на обект.

Да. Ако имате обект с пет камери, то това ще ви струва 1200 лв. на месец. А колко биха ви стрували пазачи, които да охраняват същият този обект?

Не. Ще гледаме и ще плащате само за този брой камери, които са необходими за сигурността на вашия обект. До другите дори няма да имаме достъп.

Всички камери, които гледат към зони с чувствителна информация – каси, сейфове и т.н. ще бъдат наблюдавани само и единствено ако вие пожелаете така.

Ние изготвяме индивидуални предложения за всеки клиент, според неговите изисквания. Имаме и обвързващи и необвързващи договори. Ще можете спокойно да прегледате условията и да изберете този договор, който отговаря най-много на вашите нужди.

Компанията ни и нашите специалисти работят от над 20 години в сферата на сигурността и видеонаблюдението. От началото на 2018 година сформирахме екип от отлични специалисти в областта на видеомониторинга, инвестирахме в сложен хардуер и софтуер и започнахме да предлагаме на пазара и охранително видеонаблюдение, за да предложим комплексна услуга на нашите потребители.

Нашият маркетинг отдел много би искал да направи подстраница в сайта с логата и имената на нашите клиенти. За съжаление от гледна точка на сигурността тези данни са конфиденциални, но нашите клиенти са в много и в различни индустрии – инфраструктура, складови бази, магазини, строителни обекти и т.н. и всички те получават отлична услуга и постоянна комуникация с нас, което ни позволява да подобряваме непрекъснато услугите си.

Брошура Livewatch

Brochure_LiveWatch