За нас

Ние сме екип от експерти с огромен опит в изграждането и поддържането на системи за видеонаблюдение. Обединихме всичко, което знаем за видеонаблюдението и създадохме услугата LiveWatch. Нашата цел е да предоставим на клиентите ни спокойствие. Да им дадем необходимата увереност, да се фокусират, върху бизнеса си, а не да се притесняват кой може да навреди на имуществото им.
Създадохме ултрамодерен мониторинг център, в който нашите оператори могат да виждат в реално време, какво се случва на обектите на клиентите, без да пропускат нищо. Изградихме екип от оператори, които са едни от най-добрите в бранша. За последните няколко години сме предотвратили множество посегателства върху частната собственост, съдействали сме за няколко ареста на престъпници, предотвратявали сме кражби, пожари, конфликтни ситуации. Спестили сме огромни суми пари, за нашите клиенти, които замениха живата си охрана с нас. Но най-важното нещо което сме постигнали – това е доверието, което сме изградили при всеки един клиент и фактът, че нашите клиенти разчитат на нас!

Отдаденост

Ние даваме всичко от себе си да защитим нашите клиенти и тяхната собственост. Стремим се да предложим най-добрата технология за наблюдение, да проектираме системите за наблюдение така, че нашите оператори всеки един момент да знаят какво се случва с обекта на клиента. Тази отдаденост ни доведе до това, да можем да предложим най-добрата услуга за 24 часово живо видеонаблюдение на пазара в България.

Почтеност

Един от основните принципи на нашата компания е отговорността и искреността пред нашите клиенти. Като екип, който се занимава с опазване на имуществото на нашите клиенти, ние поемаме огромна отговорност към тях. За нас е от първостепенно значение да оправдаем кредита на доверие към всеки наш клиент, дори да го надминем!

Превъзходство

Ние вярваме, че трябва да бъдем превъзходни във всяко нещо, което правим. Независимо дали това ще е проектиране на системата за видео-наблюдение, наблюдение на клиентски обект, помощ при решаване на възникнала ситуация или насърчаване на колега от екипа, ние вярваме, че отговорността, която поемаме пред клиентите ни, изисква да бъдем безупречни във всяко едно отношение. Ние влагаме целият си опит, знания, желание за работа, за да предоставим услуга, която осигурява спокойният сън на нашите клиенти!